Tumoarrow e o noua zi.

 

Nu am mai scris de foarte mult timp si cred ca in fiecare zi as fi avut ceva de spus. Mereu este ceva de spus. Tot timpul este ceva ce ne supara sau ne bucura. Sau ne doare sau ne face placere.

Probabil daca nu ar fi toate acestea, n-ar mai exista nici timpul. Caci altfel cum ar trece orele daca nu ar fi mereu ceva nou pe cale sa se intample? Sau ceva vechi pe cale sa se repete?

Exista lucruri noi care apar in viata noastra si ne schimba in totalitate. Dar multe dintre acestea nu vin si cu masuri de siguranta la pachet. Nici macar nu ne avertizeaza ca exista sansa ca Maine sa nu mai existe. Esti pregatit sau nu esti pregatit.

Cand o persoana draga este diagnosticata cu o forma foarte rara de tumoare, sub forma xjksgdshg de aijsjtyjds cu gggskgjg si oensnfgdbj de gradul ejdyuitdnv, nu mai poti da timpul inapoi. Esti prins fara arme. Si Ea, Tumoarea, este mai puternica decat tine.
Si incepi sa te gandesti la ce este mai rau, iti imaginezi cum va fi, cum nu va mai fi…

Dar nu trebuie sa ii permiti nici macar o milisecunda sa te acapareze. Trebuie sa te gandesti ca nimic nu va mai fi ca pana acum, caci nici tu nu vei mai fi acelasi. Va muri tot ce a fost mai rau in tine dar vei scoate la suprafata tot ce ai mai bun din tine! Vei face tot ce nu ai facut vreodata si vei gandi cum nu ai gandit niciodata. Caci asta e tot ce iti mai ramane! Si vei invinge! Vei vedea!

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s