Nefé

IMG_1743.JPG

Nefericirea vine atunci cand nu stii ce este fericirea. Ea nu te intreaba. Este ca o boala. A trait dintotdeauna in tine. Acum a surprins un mare moment de slabiciune si, vicleana, iti intipareste in minte si in suflet ganduri, sentimente si imagini umbroase, pline de goliciune.

Realizezi ca esti nefericit atunci cand iti doresti viata altcuiva. Iti dai seama ca tot ce ai facut in ultimul timp e sa te trezesti, sa pretinzi ca totul este in regula, sa te prefaci ca totul merge bine si sa te culci inghitindu-ti lacrimile, ca mai apoi sa o iei de la inceput.

Si esti slab, esti mult mai slab decat ea. Nu reusesti sa iti aduni ultimele forte si sa spui stop. Iti este frica sa o iei de la capat asa ca alegi sa suferi. E un mare talent sa tii totul in tine, sa lasi impresia celorlalti ca esti o persoana normala, cu o viata normala.

Nefericirea mananca din tine putin cate putin cu fiecare zi ce trece. Te transforma in asemenea maniera caci nici tu nu mai stii ce fel de om erai odinioara. Simti doar o mare durere si o tristete greu de explicat. Iti vine sa fugi intr-un colt de lume unde nimeni nu te cunoaste caci poate asa vei avea curaj sa incepi o noua viata.

Tine minte: trecerea timpului nu o poti controla! Te vei regasi in momentul in care iti vei adresa singur intrebarea: “Unde s-a dus viata mea?” Si crede-ma, nimeni nu iti va da anii inapoi.

Adevarul e ca nici tu nu stii ce vrei.

Esti dispus sa traiesti nefericit o viata intreaga? Sau lasi in momentul asta totul in urma si incepi de la zero, fara sa te gandesti ca poate maine se va schimba ceva.

Iti zic eu. Maine devine poimaine iar poimaine devine luni. Luni devine saptamana viitoare iar mai apoi luna care vine, anul urmator si tot asa. NU SE VA SCHIMBA. Schimbarea incepe cu tine!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s