Vine un moment

cand deschizi un nou capitol al vietii tale.
Si nu este cel mai grozav lucru care ti se poate intampla. Ai facut-o de atatea ori. Ce ar putea fi diferit de data asta?

Vine un moment cand te saturi. Te saturi sa mai speri ca maine el va fi altfel. Ai tot sperat in fiecare zi din ultimii ani. Dar pana si tu ai limitele tale si stii ca trebuia sa faci pasul asta mai de mult dar iti este frica sa ramai doar cu tine insati. Uneori, pana si propria persoana te poate dezamagi. Nici nu mai stii in cine sa crezi.

Vine un moment cand realizezi ca de fapt nici nu ai existat vreodata pentru celalalt. Ai fost doar de umplutura. Si refuzi sa crezi si zi de zi te minti singura si ii minti si pe ceilalti ca totul este perfect, ca viata ta este fabuloasa si ca esti cea mai fericita dintre pamanteni. Numai noptile iti raman martore la intreaga suferinta. Si te macina pe dinauntru incetul cu incetul.

Vine un moment cand trebuie sa o iei de la zero caci altfel nu ai mai putea respira. Te-ai ineca in amaraciune si disperare. Stii ca vei pierde tot ce ai strans pana in acel moment. Toate amintirile, toate bucuriile, alea putine care au fost, toate lucrurile marunte si chiar si pe cele mari. Te vei pierde si pe tine odata cu marele sacrificiu. Dar stii ca nu vei mai pierde alti ani din viata ta de acum inainte.

Vine un moment cand te vei trezi singura, caci toate cunostintele vor fi ocupate cu vietile lor perfecte. Te vei trezi din cosmar si vei realiza ca a fost mereu doar realitate. Te vei trezi de multe ori cu dorinta de a dormi la loc pentru ca unele vise au fost chiar frumoase.

Vine un moment cand tot ceea ce ti-ai dorit vreodata se intoarce impotriva ta. Si tu nu ai forta sa lupti cu propriul demon.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s